Vårt partnererbjudande

Är du intresserad av att höja er etiska profil för att öka intresset externt bland kunder och samarbetspartners, öka motivation och sammanhållning internt och samtidigt göra något riktigt gott?

Här kommer ett erbjudande till dig!

Du kan bli partner genom att prenumerera på våra tröjor. Det innebär att du täcker hela eller delar av ditt behov av profilkläder genom månatliga leveranser av våra kläder.

Du får på köpet utan extra kostnad föreläsningar och material från oss för att berätta om din satsning. Till medlemmar, samarbetspartners eller dina kunder.

LARGE – du bokar 100 st t-shirt per månad och får 8 st fria föreläsningar per år.

MEDIUM – du bokar 50 st t-shirt per månad och får 4 st fria föreläsningar per år.

SMALL – du bokar 25 st t-shirt per månad och får 2 st fria föreläsningar per år.

X SMALL – du bokar 10 st t-shirt per månad och får 1 st fri föreläsning per år.

Men, vänta undrar du kanske? Varför skall jag boka upp mig, när jag lika gärna eller hellre bara lägger en beställning på ett visst antal? Ja, det är förstås för att du är med och bygger upp detta. Du ger oss ekonomisk förutsägbarhet som bas för att låta vårt gemensamma projekt få leva.

Du kan som partner också vara viss om att din insats har en avgörande betydelse för att vi skall nå långsiktig uthållighet och att unga kvinnor även fortsatt kan erbjudas utbildning, arbete och hopp i stället för prostitution.

Kommentera