Vi är inte ensamma i världen

Vi är inte ensamma i världen. Materiellt sett så har vi det väldigt bra här i Sverige, även om vi knappast står utan problem. Vi känner till orättvisorna men vet inte riktigt vad vi skall göra åt dem, de blir så stora, lidandet så svårt och det är nästan omöjligt och veta vad man kan göra.

Vi pekar på en sådan möjlighet, när fler och fler ser vikten av att handla schysst tillverkade produkter och till och med kommuner blir rättvist handlande, då tar vi ett steg till och erbjuder socialt producerade kläder, designade i Sverige.

Bär du en av våra tröjor så är den tillverkad av en kvinna som lyfts ur den yttersta förtvivlan, ur ett liv som traffickerad i sexindustrin. På plaggets tvättlapp ser du hennes namn. Du kan läsa hennes historia.

Du kan gripa in i hennes liv och göra hennes framtid mycket ljusare. Du kan också göra som flera av våra kunder redan gjort – besöka henne på plats i vår produktion i Kathmandu.

This entry was posted in CSR, Etiska kläder, Övrigt, rättvisa kläder, Trafficking. Bookmark the permalink.

Kommentera