Tillsammans gör vi skillnad

Det blir för mig allt mer tydligt hur alla vi som kämpar för något gott har så mycket att vinna på att göra det tillsammans. Vi gör det på olika sätt, ibland av olika skäl, men vi vill samma sak – bidra till en bättre värld. Det är en härlig känsla att vara en del av det här.

Jag tänker på er kunder – stora som små – som köpt våra kläder och annat. Det är bra. Men jag märker ju också att ni är med i något större, något viktigare. Ni kommer med uppmuntran och idéer, men än större – ni får andra att kontakta oss och fråga om saker de vill ha!

Tillsammans har vi gjort stor skillnad för en handfull kvinnor som fått mer än vad någon borde få av mörker och smärta. Bara genom att välja att köpa deras produkter. Det har varit kläder ni ändå köper. Ibland en tygkasse. Men nu har ni gjort skillnad.

Var stolta!

This entry was posted in Övrigt. Bookmark the permalink.

Kommentera