Välkommen Komal!

Vi har under julhelgernaKomal Bista välkomnat Komal Bista till oss på Milvea Changes Nepal!

Komal har haft turen att räddas redan innan hon sålts på andra sidan gränsen, men för den skull inte kommit undan övergreppen. Eftersom det finns människor i Nepal som försökt tjäna pengar på henne är hon också utsatt för en starkare hotbild än de kvinnor vi tidigare anställt.

Läs om hennes historia här: http://milvea.se/produktionen/komal-bista/

 

Komal är anställd hos oss på grundval av sin bakgrund – att hon råkat illa ut och varit utsatt för trafficking. Nu kommer hon att få utbildning och under de närmaste åren tillverka kläder till dig! På så sätt hjälper du henne och våra andra sömmerskor till en chans till en ljusare framtid!

This entry was posted in CSR, Hopp, Trafficking. Bookmark the permalink.

Kommentera