CSR räcker längre

Ju mer jag jobbar med det här projektet och ju fler människor jag talar med, desto tydligare blir det för mig att i det globala samhälle vi lever i så räcker inte bistånd långt. Det som verkligen har en förändringens kraft är socialt ansvarstagande bland företag (CSR).

För när vi kan samla in förvisso inte helt obetydliga summor i ren välgörenhet så kan det på intet sätt mäta sig med de summor vi i olika former använder för konsumtion och ren förbrukning.

Alltså kan även en lite andel av schysst tillverkade produkter vida överträffa förändringspotentialen i ett aldrig så engagerat välgörenhetsarbete. Titta bara på de pengar du själv hanterar – privat eller i ditt företag eller i din förening!

Det är därför med stor glädje jag kan se att många har etiska riktlinjer för sina inköp. Det gör verkligen skillnad! Och vill du öka ambitionsnivån. Tveka inte att kontakta oss – vi kan erbjuda dig något som ger ännu mer tillbaka till dig!

This entry was posted in CSR, Etiska kläder, Hopp, rättvisa kläder. Bookmark the permalink.

Kommentera